ALGEMENE VOORWAARDEN

Door gebruik te maken van deze website of een escape game te reserveren stemt u in met volgende algemene voorwaarden, alle samenwerkingen met Krono BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden.

Met ‘de onderneming’, ‘wij’ of ‘ons/onze’ wordt steeds verwezen naar Krono BV. Met ‘de klant’ wordt steeds verwezen naar de persoon of personen die bij Krono BV een escape game spelen of een escape game reserveren. Elke verwijzing naar de website impliceert een verwijzing naar alle URL’s die eigendom zijn van Krono BV.

RESERVATIES

Reserveren kan online via de website (www.krono-escape.be), telefonisch of via mail. Na het boeken ontvangt men een bevestiging per e-mail.  Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht. Bij twijfel kan contact opgenomen worden met info@krono-escape.be. Bij het plaatsen van een boeking gaat u altijd akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

TE LAAT OF AFWEZIG?

Groepen worden verwacht op het uur waarvoor ze geboekt hebben, aanwezig te zijn. Na 15 minuten kunnen wij niet garanderen dat nog gespeeld kan worden, om uitlopen van volgende sessie te vermijden. Indien een groep (meer dan 15 minuten) te laat of niet komt opdagen moet de reservatie alsnog betaald worden. Krono BV behoudt zich in dit geval het recht om een factuur uit te schrijven die indien nodig via de gepaste weg geïnd zal worden.

ANNULEREN

Annuleren is alleen mogelijk via info@krono-escape.be.
Annuleren is tot 72 uur voor aanvang mogelijk. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
Per uitzondering is het op elk moment mogelijk om te annuleren in het geval dat een van de groepsleden symptomen van covid-19 vertoont. Terugbetaling gebeurt dan steeds onder de vorm van een waardebon, en niet in geld.

Krono BV heeft de mogelijkheid om op elk moment de reservering te annuleren of te wijzigen.

CAMERA’S & FOTO’S

In de escape games hangen beveiligingscamera’s. Deze camera’s dienen om het spel op te volgen en een oogje in het zeil te houden. De camerabeelden worden nooit opgeslaan.

Op het einde van het spel wordt een foto gemaakt van de volledige groep, deze foto kan door Krono BV gebruikt worden op verschillende media kanalen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Krono BV houdt de persoonlijke gegevens van klanten bij voor communicatie en promoties. Gegevens worden nooit met derden gedeeld zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Het verwijderen van uw gegevens kan door een mail te sturen naar info@krono-escape.be.
Het telefoonnummer wordt enkel gebruikt in het kader van een reservatie, om snel contact op te kunnen nemen.
Het adres wordt enkel gebruikt voor administratieve doeleinden (facturatie) en niet voor commerciële doeleinden.

ALGEMENE AFSPRAKEN

De deelnemers van het spel moeten nooit kracht gebruiken om een puzzel op te lossen. Bij overdreven gebruik van kracht waardoor schade ontstaat, hebben wij het recht om een vergoeding te innen voor de herstellingskosten.

Krono BV is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in en rond de escape game.

Het gebruik van drank en drugs is strikt verboden in de escape game. Spelers onder invloed, die door hun toestand schade aan het spel kunnen aanrichten, kunnen geweigerd worden zonder terugbetaling.

Roken is verboden.

IT’S A SECRET!

Laten we de puzzels geheim houden voor anderen, zo blijft de ervaring voor iedereen spannend en leuk.

LEEFTIJD

Personen mogen deelnemen aan de activiteiten vanaf 14 jaar. Kinderen jonger mogen ook deelnemen onder begeleiding van een volwassene of na overleg met een medewerker.

Februari 2023. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.