Krono Escape Truck

De grootste mobiele escape game in België!

Huidige locatie: Open Huis - Ieperstraat 157, 8840 STADEN

Spelen

The W.A.N.D.

De magische wereld heeft een tekort aan tovenaars en heksen. Gelukkig is er magisch potentieel ontdekt in de wereld van de niet-magische bevolking. De Magische Autoriteiten hebben daarom een test gelanceerd: The W.A.N.D.

Het slagen van de test bevestigt het magisch vermogen. Zij die slagen worden verwelkomd in de wereld van de magie!

3 – 6 spelers
1 uur
12 +

Project Elimination

De corrupte overheid plant een gas aanval. Als deel van het reddingsteam moet je de aanval verijdelen. Gaslekken moeten worden gedicht en bommen ontmanteld. Het is een race tegen de klok. Zal iedereen op tijd kunnen ontsnappen?

3 – 5 spelers
1 uur
14 +

play a game?

Waar je ons kan vinden.

Bij ons!
vanaf
€ 18 p.p.
Bij jou!
voorstel op maat

Prijzen & Reservatie

3 spelers
€ 28 p.p.
4 spelers
€ 23 p.p.
5 spelers
€ 20 p.p.
6 spelers
€18 p.p.

Betaling kan via Bancontact of iDEAL.

Momenteel focussen wij vooral op evenementen, teambuildings en grote groepen vanaf 16 personen. Heeft iemand je verrast met een cadeaubon, dan ben je zeker ook welkom in Staden! Neem contact met ons op via mail en we zoeken een geschikt moment.

Veelgestelde Vragen

De Krono Escape Truck is te vinden op het Domein van Open Huis te Staden. De Escape Truck is echter mobiel en kan dus ook naar jullie toe komen!

De Escape Truck kan gekoeld en verwarmd worden. Binnen is het steeds een aangename temperatuur onafhankelijk van het seizoen.

Elk spel neemt 60 minuten tijd in beslag. Op voorhand wordt een korte uitleg gegeven van een 10 tal minuten. Spelen meerdere groepen na elkaar? Hou er dan rekening mee dat er een extra 10 minuten nodig is om het spel terug klaar te zetten.