Voor elk event een gepaste escape game!

Onze Spelen

The Krono Escape Truck

Huidige locatie: Open Huis, Staden

 De Krono Escape Truck bevat 2 volwaardige escape rooms:

The W.A.N.D.
De magische wereld heeft een tekort aan tovenaars en heksen. Gelukkig is er magisch potentieel ontdekt in de wereld van de niet-magische bevolking…
Het ministerie van Toverkunst heeft daarom een test gelanceerd: The W.A.N.D.
Het slagen van de test bevestigt het magisch vermogen. Zij die slagen worden verwelkomd in de wereld van de magie!

Project Eliminiation
De corrupte regering plant een gasaanval. Als reddingsteam proberen jullie deze aanval te verijdelen. Gaslekken moeten gedicht worden, bommen ontmanteld. Het wordt een race tegen de klok. Ontsnapt iedereen op tijd?

66 spelers per dag
6 spelers per spel
speelduur per spel: 1 uur
vanaf 12 jaar

Onder Vuur Escape Rooms

Huidige locatie: Mercator, Oostende

De Onder Vuur Escape Rooms bestaan uit twee wagens. Elke bevat een volwaardige escape room.

Wie heeft er niet ooit van gedroomd om een echte brandweerman of -vrouw te worden? Wel, grijp nu de kans om onder leiding van sergeant Orlando Foncke jullie brandweerbrevet te halen in de onder vuur escape room, en toe te treden tot het befaamde televisiekorps van Onder Vuur.

Commandocentrum
Treed toe tot de kazere van Post Oost en maak je klaar om op interventie te vertrekken. Geraak je tijdig tot bij de brandhaard?

Brandend Huis
Tijd voor jullie vuurdoop. Wie als een echt team de brandoefening kan verlaten binnen de 30 minuten, mag zich trots een nieuw lid van Post Oost noemen.

80 spelers per dag
4 spelers per spel
speelduur per spel: 30 min
vanaf 12 jaar

het spel uitgelegd

Een mobiele escape game?

Dat is een interactief spel waarbij een groep mensen tot 6 personen in één of meerdere kamers wordt opgesloten. De deelnemers proberen door middel van raadsels, codes en logica binnen het uur te ontsnappen. Hiervoor is het belangrijk om samen te werken en op elkaar te vertrouwen. Je werkt als groep naar de oplossing toe en probeert de recordtijd te breken! 

KRONO ESCAPE GAMES zijn mobiel, zo kunnen wij naar jou toe komen. Ideaal voor een teambuilding, familiefeest of vrijgezellenfeest.

Formules

Bij onS!
vanaf
€ 18 p.p.
Bij jullie!
offerte op maat
Onder vuur
offerte op maat

Tarieven & Reserveren

3 pers.
€ 28 p.p.
4 pers.
€ 23 p.p.
5 pers.
€ 20 p.p.
6 pers.
€18 p.p.

Voorafbetaling via Bancontact of iDEAL.

Graag onze escape room spelen? Geef ons een seintje!

Veelgestelde vragen

Stuur een mailtje naar info@krono-escape.be met een korte beschrijving van je event, locatie, en het aantal personen dat je verwacht. Ons team maakt een formule op basis van jouw event en neemt spoedig contact met je op.

De Escape Truck bevat twee spelen. The W.A.N.D en Project Elimination. Beide kunnen 5 tot 6 spelers aan, en dit elke 75 min. Er is 60 minuten speltijd en 15 minuten voor de rest en introductie nodig. Op één dag tijd kunnen ongeveer 70 personen spelen.

De Onder Vuur Escape Room betstaat uit twee wagens. 1 wagen kan 2 tot 4 spelers aan, en dit elke 45 minuten. Er is 30 minuten speltijd en 15 minuten voor de reset en introductie nodig. Op één dag tijd kunnen dus 40 personen per escape room het spel spelen. Heb je 40 gasten of minder, dan huur je best één escape room, verwacht je meer dan 40 personen? Dan huur je ze best alletwee de Onder Vuur Escape Rooms.

 

Elk event is anders, daarom werken wij steeds via offerte. De meest gebruikelijke formule bevat een vaste dagprijs plus transportkosten. De dagprijs bestaat uit de materiaalhuur en begeleiding. De begeleidingskost van de Onder Vuur Escape Rooms blijft hetzelfde voor 1 of 2 wagens.

Huren kan al vanaf 1 halve dag, maar kan ook voor langere periodes.

Tijdens verhuur is er steeds professionele begeleiding voorzien. Je staat er dus nooit alleen voor. Heb je vragen, opmerkingen of wens je om de een of andere reden de escape room te verlaten? Dan staan we steeds klaar om jou te helpen!

De Escape Truck is 14m lang en 4 meter hoog.

De Onder Vuur Escape Rooms hebben wat minder ruimte nodig. Een enkele escape room is 7 meter lang, 2 meter breed, 3 meter hoog en weegt ongeveer 3.500kg.

Verder is er alleen stroom nodig, een standaard stopcontact is hierbij voldoende. Bij het huren van meerder escape games moet elke escape game op een apart circuit worden geplaatst. Elke escape game bevat een kabelhaspel van 25 meter.

Kon je geen antwoord vinden op al je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Succesvolle Samenwerkingen

Marieke Maertens & Ilse Bohé

Over ons

Wij zijn 2 jonge onderneemsters die gek zijn op de unieke ervaringen die escape games ons geven.

We zijn beiden afgestudeerd als industrieel ingenieur. Marieke heeft ervaring in het ontwerpen van allerlei toffe producten en Ilse is gebeten door elektronica en ICT. Samen vormen we dus een ideaal team om een supercalifragilisticexpialidocious escape game in elkaar te knutselen.

We hopen  dat we ook jullie mee kunnen laten genieten van de wondere wereld die escapes games te bieden hebben.

Krono BV | info@krono-escape.be | BE 0786 268 934 | Vijverbos 8, 8980 Beselare | +32 493 71 13 51 | Algemene Voorwaarden